Friday, October 29, 2010

Musim Final Exam

Skrg nie semua U n Kolej ngah sbuk ngan Final Exam. Jgn salah sangka.. Bukan aku y ambik exam tp kwn2 n saudara2ku y ambik.. Windu lak zaman bljr kat U dulu. Pahit manis semua dh aku rase s'pjng aku m'nuntut ilmu di U kesayangan ku. Byk btul benda y aku bljr. Ckp psl bljr kat U, de perkara y aku suke,de jugak y aku xsuke...

Perkara y aku suke time kat U dulu :
  • masuk klas (dpt jumpe kwn2)
  • assgmnt (suke busykn diri sbb de mslh tdo mlm - so byk mase y ada pd wktu mlm tuk siapkn semua assgmnt lebih awal)
  • dpt byk keje (assgmt) kire2 drp lecturer (course aku de m'libatkn kire2)
  • n plg dahsyt skali aku plg suke Final Exam (sbb xkn jumpe lg subjek tu - mksd aku xyah jwb lg lps nie)
Mesti korang rase aku nie pelikkn. Yelah.. mane de org suke assgmt y byk ngan exam skali. Tp aku gak de benda y aku xsuke...

Perkara y aku plgx100 xsuke time kat U dulu:
  • xsuke klas y strt kul 8 pagi (xcukup tdooo... nk tdoooo... sbb tulah aku sedaya upaya m'yusun jadual waktu aku m'jadi 1 atau 2 klas je kul 8 pagi.... hasilnye.... BERJAYA!!! hohohohooho (^__^) )
  • dipaksa masuk aktiviti kolej (zaman part 1 n part 2 de lah zaman plg t'seksa skali - xnk ingt pun)
  • kena jwb test (mane xnye klau kena jwb test 1 n test 2 - xleh ke trus buat final exam je...hehehehe (~_~) )
  • buat presentation kat depan kwn2 (kena ckp b.ing lak tu... (@_@).. aku speaking pun xpndi)
  • lg xsuke klau de org tanye soalan lps hbs present... sgt m'nakutkn..
Yang nie mesti de y xsuke. Jgn nk m'nipu la kate korang suke. Mesti de punye. Pe2 pun, semua nie delah perkara y harus di lalui oleh pljr U.. Oklah. Dh xtahu pe y nk ditaipkn.. So, kpd kwn2 n saudara2ku y ngah sbuk m'khatam kn buku tu..

GOOD LUCK FOR UR FINAL EXAM!!!! BUAT YG T'BAIK!!! 
(>_<)

YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...