Thursday, December 20, 2012

Kakak Aku Kawen Woi!!

30hb Jun 2012...

~ selamat pengantin baru, semoga kekal abadi, bahgia ke anak cucu, sentosa murah rezeki... lalalalala~
 
Kawen sudah akak aku nie akhirnye. Dgn sape pun aku dh leh agak (sejak sklh menengah lg kot).. hahaha..
Adik doakn korang berdua hidup bahagia & semoga kekal hingga ke syurga. Amalkn sikap b'tolak ansur sesama kamu (bile dh kawen nie bnyk dugaannye... pe igt time couple2 je ke de dugaan.. time kawen lg berat tau). Dah masuk alam perkahwinan nie matang2 laa skit yea... Xyah laa dok dgn games komik tu semua.. hihihi... Simpan tuk 'org baru' nnt, ok...

Moh kite tgk pic2 sepanjang wedding akak kesayangan aku nie.. Yok!!


before akad nikah...

pe pengantin gini rupa nye nie... adehh akak aku nie...

 bile laa giliran aku nk pegang bunga pengantin nie... hohohoho...

comel jek aku tgk diorg nie... 

 omg!! omg!! omg!!! (jelez sbb lawa sgt2)

bile 'giler' sudah datang... hahahaha...

moh balik ke zaman dulu kala... huhuhu...

 time nie aku dgn adik aku ngah sbuk dgn keje masing2.. adik aku amik gmbr, aku lak jage duit (nie sape y prh buat kenduri kawen nie maybe phm laa duit pe y aku ckp nie)

 haaa..nmpk x kat mane aku seluk tu... jeng jeng jeng... (phm2 sndri laa yea)


 


YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...