Thursday, November 8, 2012

Big Apple.. SUKE!!!


10HB JUNE 2012
Ono Oreo

First time mkn, perhhh!!! Sedapnye donut nie. Aku paling suke mkn Orea Donut. Y lain aku dh xpandang dh. Aku just nk y tu jek. Bg 10 pun aku xkesah. Lg bertmbh bahagia de laa.. hahaha… Setiap kali de peluang p melaka (adik laki aku dpt tawaran bljr kat uitm Melaka), mesti singgh Mydin. Mase tu lah nk beli donut kesukaan aku tu. Muahahaha… Sukenye.. Skrg adik aku ngh cuti sem, so xdpt laa singgh Mydin buat mase nie. Sabar yea sheira.  Lapooo nyeee.... sob..sob..


first time beli... saje jek nk try masa tu..

24HB JUNE 2012

Ketagih nye psl, aku p Mydin lg tuk kali kedua. Time nie adik aku de skali (sblm nie dia xikut). Aku pun try laa hasut adik aku dgn donut Ono Oreo y plg aku suke tu. Hambek ko!! Trus minat dia dgn donut tu. Smpi berebut kot dgn dia dlm kete. Bile laa leh dpt mkn lg nie...

dia dok tenung jek Ono Oreo tu..

nak pengsan jup..haaa...

mari beli.. hehehe..

nielah donut2 y kiteorg beli.. patutnye y Ono Oreo tu beli lebih.. xcukup 3 tu.. mane laa xberebut aku dgn adik aku dlm kete...

YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...