Sunday, October 21, 2012

RuNNinG MaN Daebak!!


Suke RuNNinG MaN?? Giler tak!! Best kot variety show dari korea nie. Mmg berbaloi layan cite nie (xsia2 aku beli dvd Running Man..hohoho). Yang heret aku tgk show nie akak aku. Dh tahu lame dh pasal Running Man nie (aku nie peminat Mc Yoo sejak tgk dia dlm Family Outing), tp xnk tgk Running Man (toleh + intai pun xmau) sbb time tu aku ngh frust lg psl Family Outing Season 1 tamat & digantikn dgn Season 2 (serius xminat y bru nie.. & Mc Yoo dgn member yg lain2 dh xdok). Nak jadikn cite, suatu hari tu akak aku pakse aku tgk part Gary buat muke 'peaceful' tuk game amik photo. Lps tgk, ketawa terbahak2 aku (smpi menangis2 kot). Dlm hati kata "Bongok giler laki nie! hahahaha".

peaceful Gary

Sejak tulah aku layan cite Running Man smpi skrg. RM gak laa yg buat aku kenal Lee Kwang Soo. Sbb dia gak laa buat aku trus nk tgk show nie. Mula2 dia masuk RM, dia xmenyerlah sgt (jadi aku agak bimbang skit psl dia nie... so, aku truskn tgk RM.. nk perhatikn dia nye psl). Skrg Kwang Soo dh makin 'maju'. Good job giraffe, good job.. (^_^).

~Haroro & Kwangvatar~

Another one yg aku perhatikn, HaHa oppa (>_<). Dulu minat skit2 jek dia nie. Tu pun psl 
X-Man + tiru gaya Jong Kok. Dlm Running Man nie, dia nmpk cute laa (hohohoho). Walaupun character dia dlm RM adalah playboy + gatal + miang, tp still suke dia. Kalau org kat luar sane lg suke Monday Couple, aku more pada Secret Couple (HAHYO). 


Suka tgk Mongji (Song Ji Hyo) bersama dgn Haroro. Lg2 part diorg bergaduh. De jek nk benda yg diorg nk gaduhkn. Kan bagus klau diorg tul2 couple. Tp sayangnye Mongji dh de BF & Haroro lak dh nk kawen 30hb Nov nie (aaaaa..!! TIDAKKKKKK!!!).Pe2 pun, aku akan still support Secret Couple. 

♥ Forever love 'Secret Couple'!!! 

Pada yg masih lg tgk Running Man, truskn sokongan anda. Kasik layan hbs ini show. Pada y blum tgk lg, cer laa try tgk. Xrugi pun. Sekurang2nye ilang skit stress tu, ye dak. (^_^)


Running Man daebak! 


P/S: RM, bile nk dtg Malaysia??

2 comments:

  1. dija pun suke family outing suke tgk hyo ri, dia sangat cntik and sempoi gile ar, nak gak tgk.RM sbb org ckp pasal RM je, xsempat nak tgk lg kalo duk umah sebelah shiera dah pinjam smue cd RM shiera..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... dgn senang hatinye den kasik pinjam klau dijah jiran sblh. family outing best kan. syg dh xde lg dh. nsb baik de RM.. nnt dijah de mase try laa tgk RM... kompem suke giler.. (xde laa smpi giler).. (^.^)

      Delete

YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...