Tuesday, October 16, 2012

Mari Beli..Mari Beli..

Sambung balik cite td. Alaa...psl kat mane aku beli dvd drama2 korea tu. Sblm nie beli kat Segamat kan. Tp tu dulu laa... Skrg aku beli kat DRAMA ONLINE SHOP

Logo diorang..


Byk pilihan cite2 drama korea y best2 ditawarkn disitu. Paling byk aku beli kat diorg 'Running Man'. Skrg dh de part 11 di tgn gue...muahahaha... Murah jek hrgenye. Kalau cite korea & taiwan, byr rm20. Cite jepun lak, byr rm15. Running Man lak hargenye rm20. Setiap pembelian kena byr chrge p'hantaran sbyk rm5 (alaa...5 hingget jek. xmahal pun). Korang nk tahu lebih detail korang tgk lah sndri yea. Crik jek kat fb. Selamat membeli belah. (^_^) 


koleksi Running Man aku y terkumpul setakat nie... (bahagianye...)


de campur2 skit dgn y beli kat kedai dgn beli kat online...


kat sini aku simpan koleksi2 aku... huhuhu...


Skali Lagi Blog Terbiar... Adehhhh

Baru hari nie teringt psl blog ku y dh lame xbukk nie. Hampir2 lupe kewujudan blog aku nie (pe nk jadi laa aku nie). Skrg dh masuk buln 10. Kali terakhir post kat blog nie..mmm.. buln dec TAHUN LEPAS!!! Ulang suara "TAHUN LEPAS!!!". Aduhhh... lame nye...

Ok lah. Kali nie rajin2 update blog yea sheira (leh percaye ke muka aku nie.. nie rase xyakin nie). Maybe sejak dh berhenti keje nie (yea..aku dh berhenti keje dh), tu yg kureng kot nk update blog..Xde benda nk cite dh (alah mcm laa ko nie suke bercerita). 
Bile dh berhenti keje nie, hidup aku kat umah cume m'habiskn nasi, roti, biskut, maggie, bla..bla..bla.... jek. Oh! X lupe juga pade FB. Asal boring jek on fb, asal boring jek, on fb. Tu jelah 'keje' harian aku selama nie... Kadang2 tu aku layan cite korea y aku dh lame beli tp xtgk2. Mase nie laa nk 'khatamkan' semua cite2 tu. Yelah sblm nie kan bz keje jek. Xde mase nk tgk (toleh pun xsempat). Bile dh hbs tgk, mule laa kebuntuan nk hbs kan 'masa lapang' dgn aktiviti apa. Nsb baik aku dpt tahu de tmpt y leh beli cite korea secara online. 
Sblm nie aku beli cite korea kat Segamat (almaklum laa, murah). Tp dh xbeli kat situ dh. Subtitle dia merepek + xphm + melalut. Sape laa tukang translate cite tu. Truk nooo bahasa melayu nye. Nsb baik y beli secara online nie ok. Berbaloi beli.. Smpi skrg ketagih beli cite korea dgn diorg. Huhuhu... Nnt aku cite kat mane aku beli... HoHoHo... (^.^)...

TIDO DULU... BYE BYE.. ZZzzzzz...

YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...