Friday, December 21, 2012

Jalan2 MeLaKa

19 Jul 2012...

Untung laa aku de org nk bwkkn p jln2 kat melaka nie. Klau x mmg smpi bile2 laa xberjln aku kat sini. Walaupun adik aku bljr kat melaka, tp kiteorg sekeluarga xprnh nk nyinggah2 kat mane2 area melaka nie. Balik2 kat Mydin MITC gak y kiteorg slalu singgh (muak pun de).. Nie dh de peluang kwn ajak p jln2, po lg, bukn main laju lg aku nk ikut.. huhuhu.. Semua y pergi 4 org (termasuk aku).. Xde laki yea. Semua pompuan. Klau de laki, aku cancel nk ikut. Xselesa laa klau de laki nie.. Dalam 3 org tu, aku kenal 2 jek.. Ain (staf baru aku a.k.a yg ganti tmpt aku) & Aini (dak kedai pink sblm kaunter aku). Lg sorang aku xkenal. Kwn ain tu. So, gerak laa kiteorg dlm kul 10pg. Melaka Aku Datang!! 
Malas nk taip panjang2, so, korang tgk sndri laa yea pic2 y de nie (mcm biase aku y mls menaip nie lg suke upload gmbr jek kat blog nie).

pintu masuk Mahkota Parade

dlm toilet pun nak amik ke??

 with ain

 termenung di tepi meriam...hahaha...

with aini & ain..


 chak!! hahaha..

teknik2 membace... tidak digalakkn meniru gaya ini.. ahak!!

oh! disini rupanya kamu Tuah.. :p


berehat sebentar... suka2 hati jek buat 'taik mata' kat sini... 



De masa kite semua keluar lg yea.. Oraittttt....
v(>_<)v





  

Thursday, December 20, 2012

Kakak Aku Kawen Woi!!

30hb Jun 2012...

~ selamat pengantin baru, semoga kekal abadi, bahgia ke anak cucu, sentosa murah rezeki... lalalalala~
 
Kawen sudah akak aku nie akhirnye. Dgn sape pun aku dh leh agak (sejak sklh menengah lg kot).. hahaha..
Adik doakn korang berdua hidup bahagia & semoga kekal hingga ke syurga. Amalkn sikap b'tolak ansur sesama kamu (bile dh kawen nie bnyk dugaannye... pe igt time couple2 je ke de dugaan.. time kawen lg berat tau). Dah masuk alam perkahwinan nie matang2 laa skit yea... Xyah laa dok dgn games komik tu semua.. hihihi... Simpan tuk 'org baru' nnt, ok...

Moh kite tgk pic2 sepanjang wedding akak kesayangan aku nie.. Yok!!


before akad nikah...

pe pengantin gini rupa nye nie... adehh akak aku nie...

 bile laa giliran aku nk pegang bunga pengantin nie... hohohoho...

comel jek aku tgk diorg nie... 

 omg!! omg!! omg!!! (jelez sbb lawa sgt2)

bile 'giler' sudah datang... hahahaha...

moh balik ke zaman dulu kala... huhuhu...

 time nie aku dgn adik aku ngah sbuk dgn keje masing2.. adik aku amik gmbr, aku lak jage duit (nie sape y prh buat kenduri kawen nie maybe phm laa duit pe y aku ckp nie)

 haaa..nmpk x kat mane aku seluk tu... jeng jeng jeng... (phm2 sndri laa yea)


 


YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...