Thursday, December 8, 2011

I ♥ Anuar Zain ~ Tak Lelah

Anuar Zain ~ I ♥ Your Songs.. sedap giler suara U. huhuhuhu ^_^


BEST GILER LAGU NIE!!!
First time dgr lagu nie time tgk cite 'Sesungguhnya' lakonan Beto Kusyairy & Sharifah Amani. Menusuk ke jiwa bile dgr lagu nie.. Nape la xprnh kuar kat radio lagu nie. Best pe lagu nie. Paling suke dgr lagu nie time waktu nk tdo (kihkihkih). Merdu sgt suara dia.. Terlena dgr... hohohohoho...




Tak lelah
Kau beri sgalanya
'Tuk yakinkan ku
Kau sayang pada ku
Hingga kau
Taklukkan diriku
Membuat ku tersedar
Ku t'lah merasakan sesuatu

Di saat ku mulai sayang
Di saat ku mulai cinta
Kau yang hilangkan rasa untukku

Chorus:
Sedih yang mesti ku pendam
Rasa yang menjadi hampa
Ku jalani semua
Walau cinta kini tak berarah

Kau pergi tak beralasan
Tak seperti yang ku pinta
Ku menunggu tiba waktu kau ucapkan
Kau sayang padaku



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yang bwh nie video yg aku buat sndri dri cite Sesungguhnya... Sowi la klau xmenarik... Budak baru belajar la kate kan... hehehehehehehe.

Wednesday, December 7, 2011

Hamper RaYa dri TSL Travel & Tour

Sblm raya aritu dpt hamper dri mdm & sir.. Wlpun benda nie dh lame (raya dh lps dh..skrg dh bulan bape dh...aiyaaa). Aku nk tunjuk gak pe y aku dpt... Aaahh!! Xpeduli!! Nak tunjuk gak...


kotak misteri... misteri ke?? huhuhuhuhuu


tadaa....nie lah isi dlm nye... (de y xdpt mkn, sbb semut dh mkn...hehehehehe)


dpt duit raye...yuhuuu!!! RM10 pun jadi lah...janji duit... ye dak??

Ok dh... Nie jek.. kihkihkihkih (>_<)

Pengalaman Kerja Ku... (ayat skema sgt looo)

Keje kat tmpt aku nie de mase ok, de mase x ok.. Kadang2 leh jadi gile gak. Mane x nye, dgn perangai cust y tah pe2 tah (byk m'nyakitkn hati ku).. Kalau dh geram sgt, aku senyap jek smbil pandang diorg dgn muke meluat +sakit hati+geram+bla bla bla..(pjg sgt).. Nanti diorg tahu lah diam..
Klau dpt cust y baik, best giler.. Kadang2 diorg baik hati, diorg belanje mkn...Tak pun kasik duit beli mknn... huhuhu..maceh2..

Keje aku bukn setakat jual tiket flight AIRASIA je.. Jual pakej hotel pun de gak.. Aku nie keje kat tmpt pelancongan tp xprnh pun p mane2.. Naik flight pun xprnh (m'nyedihkan aku nie). Madam sblm nie de offer p Phuket kat aku tp xmau looo... Nak tahu sbb pe.. Sbbnye mdm suh aku p time bulan pose (giler pe nk melancong time bulan pose..saje jek nk suh aku xnk pose kan...). So, dgn senang ati nye aku reject twrn madam tu.. Aku ckp "lain kali je lah yea mdm"..huhuhu.. Mungkin bukn rezeki aku kot nk p melancong. Xpelah. Nanti de la tu peluang nye.. (klau dpt.. ~_~ )

Nak tunjuk skit gmbr aku kat tmpt keje.. (kurang pasti bile tulis ayat "skit" tu...mcm byk jek)....muahahahahaha...


    berbaju kurung p keje tp ari isnin dgn jumaat je lah..


keje y nie leceh skit... kejenye asyik tukar tampal tukar tampal... asal kuar jek harga baru tuk pakej hotel, nielah keje aku kena buat.... haishh...


another staf.. Cik Eiyla name nye... nasib baik dia de.. kureng skit beban aku buat benda alah nie... huhuhuhuhu... ^.^


de sape2 nk p Chiangmai??? hehehehehehe


muke serius sgt looo... kihkihkih


nie time ngah handle cust Indonesia.. Xde diorg, aku xleh nk crik mkn... hahahahaha


Nie jelah y aku nk tunjuk. Kang byk sgt lak. Giler kuase org kate nnt... hehehehehe.. :p

Lame GileR!!

Fulamak!!!... lame giler aku x update blog aku nie... Busy btul aku dgn keje skrg... Sian blog aku nie (jgn sedih yea syg).. Last aku update blog aku nie bulan JAN... huhuhuhuu... lamenyeee... Skrg dh masuk bulan 12.. Td pun leh lupe password blog (nmpk sgt xpnrh bukk).. Selps perah punye perah otak nie, bru igt balik no password (truk btul memory aku nie).

ALHAMDULLH...
Skrg nie aku still lg keje kat TSL Travel & Tour.. Keje paling lame nie... huhuhuhu... Jawatan pun dh tukar. Dari Tour & Ticketing Assistant (1 March 2011) ke Senior Tour & Ticketing Officer (1 December 2011) ~ paling suke bab gaji naik...hahahahaha... :D
So, mulai skrg saya akan gigih b'kerja & rajin menimba ilmu (bru skrg ke???) Takdelah...huhuhuhu...


                         rajin x aku buat keje... muahahahahaha... xdelah rajin sgt nie...


De lgi satu nie ~ kena rajin gak update blog nie... (baik bos....)

YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...