Friday, December 21, 2012

Jalan2 MeLaKa

19 Jul 2012...

Untung laa aku de org nk bwkkn p jln2 kat melaka nie. Klau x mmg smpi bile2 laa xberjln aku kat sini. Walaupun adik aku bljr kat melaka, tp kiteorg sekeluarga xprnh nk nyinggah2 kat mane2 area melaka nie. Balik2 kat Mydin MITC gak y kiteorg slalu singgh (muak pun de).. Nie dh de peluang kwn ajak p jln2, po lg, bukn main laju lg aku nk ikut.. huhuhu.. Semua y pergi 4 org (termasuk aku).. Xde laki yea. Semua pompuan. Klau de laki, aku cancel nk ikut. Xselesa laa klau de laki nie.. Dalam 3 org tu, aku kenal 2 jek.. Ain (staf baru aku a.k.a yg ganti tmpt aku) & Aini (dak kedai pink sblm kaunter aku). Lg sorang aku xkenal. Kwn ain tu. So, gerak laa kiteorg dlm kul 10pg. Melaka Aku Datang!! 
Malas nk taip panjang2, so, korang tgk sndri laa yea pic2 y de nie (mcm biase aku y mls menaip nie lg suke upload gmbr jek kat blog nie).

pintu masuk Mahkota Parade

dlm toilet pun nak amik ke??

 with ain

 termenung di tepi meriam...hahaha...

with aini & ain..


 chak!! hahaha..

teknik2 membace... tidak digalakkn meniru gaya ini.. ahak!!

oh! disini rupanya kamu Tuah.. :p


berehat sebentar... suka2 hati jek buat 'taik mata' kat sini... 



De masa kite semua keluar lg yea.. Oraittttt....
v(>_<)v





  

YouTube - Ost PerSonaL TasTe

Loading...